Catàleg

El present catàleg és un document en elaboració del Servei de Patrimoni Històric del Consell de Mallorca. Les fitxes s’aniran publicant en aquest web en anys successius amb la finalitat de contribuir al coneixement de les peces que conformen els llits de la Mare de Déu d’agost. La informació presentada és fruit d’un treball en constant revisió i ampliació. Per a aquesta eventualitat, cada fitxa pot incloure diferents dates: recollida de dades, redacció inicial, publicació i revisió.

El presente catálogo es un documento en elaboración del Servicio de Patrimonio Histórico del Consell de Mallorca. Las fichas se irán publicando en esta web en años sucesivos con el fin de contribuir al conocimiento de las piezas que conforman los monumentos de la Virgen de la cama. La información presentada es fruto de un trabajo en constante revisión y ampliación. Para esta eventualidad, cada ficha puede incluir diferentes fechas: recogida de datos, redacción inicial, publicación y revisión.

This catalogue is a document being developed by the Historical Heritage Service of the Consell de Mallorca. The files will be published on this website in successive years to improve the knowledge of the pieces that are part of the Virgin Mary’s beds. Information is constantly under review and enlargement. For this eventuality, each file can include different dates: data collection, initial writing, publication and revision.

Artà‎

Església de la Transfiguració del Senyor

Marededéu morta

 

Banyalbufar‎

Església de la Nativitat de Maria

Marededéu morta

 

Binissalem‎

Església de Santa Maria de Robines

Marededéu morta

 

Campos‎

Església de Sant Julià

Marededéu morta

 

Felanitx‎

Església de Sant Miquel

Marededéu morta

 

Inca

Església de Santa Maria la Major

Marededéu morta

 

Puigpunyent

Església de l’Assumpció de Maria

Marededéu morta

 

Santa Maria del Camí‎‎

Església de Santa Maria del Camí

Marededéu morta

 

Vilafranca de Bonany‎

Església de Santa Bàrbara

Marededéu morta