Avís legal

Condicions legals

Aquestes condicions generals regulen l’ús del servei del portal d’Internet http://www.assumpciodelamarededeu.net.

Objecte

El web www.assumpciodelamarededeu.net és una iniciativa de la Direcció Insular de Cultura i Patrimoni, vinculada a la Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports del Consell de Mallorca. A través del portal www.assumpciodelamarededeu.net s’informa als usuaris dels horaris d’apertura de les esglésies per visitar els llits de la Mare de Déu a Mallorca. La informació se cenyeix a les esglésies que l’han comunicada. També informa de diferents actes culturals que es convoquen al voltant de la festa de l’Assumpció a Mallorca. El Consell de Mallorca es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense cap avís previ la presentació i la configuració del web, així com modificar, ampliar o eliminar alguns dels elements integrants.

Condicions d’accés i funcionament del portal

Tot allò que es publica al web té caràcter informatiu i no té validesa jurídica. Tot i que s’intenta oferir una informació el més precisa possible, el Consell de Mallorca no pot garantir la inexistència d’errors, per la qual cosa es reserva el dret de, en qualsevol moment i sense necessitat d’avís previ, efectuar modificacions, supressions o actualitzacions de la informació publicada o canviar-ne la configuració i/o la presentació.

El web www.assumpciodelamarededeu.net és totalment gratuït pels seus usuaris. És un portal únicament informatiu que no requereix cap subscripció prèvia als usuaris i no sol·licita cap dada personal.

L’usuari es compromet a utilitzar el portal de manera correcta i d’acord amb la llei.

L’usuari respondrà dels danys i perjudicis de tota naturalesa que www.assumpciodelamarededeu.net pugui patir.

El web no es fa càrrec del mal ús del portal i d’irregularitats en els PC dels usuaris.

Per complir el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web:

Titular: Consell de Mallorca. Vicepresidència de Cultura, Patrimoni i Esports. Direcció Insular de Cultura i Patrimoni

CIF: S-0711002-F

Adreça: Plaça de l’Hospital, 4. 07012 Palma

Telèfon: 971 219 500